bg | en
За нас
Компанията е на българският пазар от 1998 г., първо под името "Абела Еърпорт Сървисиз" ЕООД, а след смяна на собствеността през 2005 г. е преименувана на "Алфа Еърпорт Сървисиз" ЕООД.

През 2013 г. е създадено съвместно дружество между България Еъруейз Груп ЕАД, LSG Lufthansa Services Europe/Afrika GmBh и Alpha Flight Group Ltd. Създаденото дружество е регистрирано под името "Силвър Уингс България" ООД и е с основна дейност авиационен кетъринг и ресторантьорство. Специално създаден, за да ви предложи изискаността на високите небеса, авиационният кетъринг на нашата фирма е вашият ключ към луксозния свят на въздушните приключения. Свържете се с нас и ни позволете да направим вашето следващо пътуване по-специално, по-вкусно и по-комфортно.
Цели
Нашата цел е да революционизираме начина, по който хората възприемат и изживяват въздушните пътувания. Чрез предоставянето на висококачествен авиационен кетъринг и луксозни услуги, ние стремим се да направим всяко пътуване незабравимо изживяване, което дори да надвишава очакванията на нашите клиенти.
Мисия
Нашата мисия е да съчетаем изкусната готварска изящност с безупречната авиационна услуга и да създадем перфектния симбиоз на вкус, стил и комфорт. Ние стремим се да предоставим луксозни и персонализирани въздушни пътувания, като по този начин даваме възможност на нашите клиенти да се насладят на превъзходството и релаксацията на високите небеса, без да се грижат за детайлите.
КЛИЕНТИ